Bykosse, Slaai

Aartappelslaai

2 comments

Wie hou nie van ‘n aartappelslaai nie?  Wys my daardie persoon!  Altyd ‘n wenner op die tafel.

Aartappelslaai

Recipe by Marinda EngelbrechtCourse: Uncategorised
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes

Bestanddele

  • 6 aartappels

  • 1 ui, fyngekap

  • ½ k pietersielie, fyngekap

  • 250 ml (1 k) mayonnaise

  • 125 ml (½ k) Griekse jogurt

  • 60 ml melk

  • 15 ml suiker

  • sout en peper

  • 60 ml mosterd (korrelmosterd)

  • 2 hardgekookte eiers

  • 1 wieletjie fetakaas

Metode

  • Kook die aartappels sag en sny in blokkies.
  • Gooi die gekapte ui bo-oor.
  • Strooi die gesnipperde pietersielie oor.
  • Meng die mayonnaise, jogurt, melk, suiker, sout, peper en mosterd saam en gooi dit oor die aartappels.
  • Roer versigtig deur sonder om die aartappels te breek.
  • Rasper die eiers oor.
  • Krummel die feta oor.
  • Sprinkel nog pietersielie oor vir groenigheid.

2 Comments

  1. Sandra Gerber

    Jou resepte lyk so heerlik en gaan die Gammon en soet mosterd resep definitief uittoets. Dankie vir die blog.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*