In elkeen van ons se grootwordhuise is daar ‘n Peppermint Crisp-tert. Albert Maritz het ‘n soettand en het gevra dat ek dié tert vir hom maak.
Peppermint Crips-tert
Course: Uncategorised30
minutes40
minutesBestanddele
500 ml room (“whipping cream”)
3 blikkies caramel
2 Nestlé Peppermint Crisp-sjokolades (150 g elk), fyngebreek
2 pakkies Tennisbeskuitjies
2 Nestlé Aero Peppermint-sjokolades (85 g elk)
vars mentblare
Metode
- Klits die room tot sagtepuntstadium.
- Maak die karamel sag in ’n bak deur dit met ’n lepel te roer.
- Roer die karamel by die room.
- Vou die Peppermint Crisp-sjokolade in.
- Sit een pakkie Tennisbeskuitjies onderin ’n gesmeerde bak en smeer die helfte van die mengsel oor.
- Plaas nog ’n lagie Tennisbeskuitjies bo-op en smeer die orige mengsel oor.
- Breek die Aero in growwe stukke en strooi bo-oor.
- Maak dit toe met kleefplastiek en los oornag in die yskas.
- Rond af met die mentblaartjies.