Aartappels is kos. Aartappels is bykos. Aartappels is stapelkos. Aartappels is altyd by ons. Ek maak die aartappelgereg graag saam met n braai. Jy kan die aartappels voor die tyd bietjie kook as jy haastig is.
BENODIG:
- 6 aartappels
- 125ml mayonnaise
- 125ml chutney
- 60ml uiesoppoeier
- 125ml gerasperde kaas
- olyfolie
- growwe sout
- roosmaryn
NOU:
- was die aartappels ( ek skrop myne altyd met n skuurgrassie)
- sny die aartappels in skywe, maar nie dwarsdeur nie
- gooi olyfolie onder in n oondbak en plaas die aartappels in die bak
- meng die mayonnaise, chutney, uiesop en kaas in n bakkie
- skep nou van die vulsel in die aartappel se snye (gebruik n tafelmes om dit diep in te kry)
- sprinkel olyfolie en growwe sout oor die aartappels.
- plaas die roosmaryntakkies op die aartappels
- bak met foelie vir 30 minute en sonder foelie vir nog 30 minute – voel met n skerp mes of dit sag is.
Die aartappels smaak vorentoe met enige maaltyd – en baie lekker koud as n middernag happie.
GREAT GREAT GREAT and GREATEST
Enjoy!!!!! I love them to.
Te lekker!!!!
Bly ‘n groot lekkerte