Malvalekkertert

MALVALEKKERTERT

 Bestanddele

  • 1 Blik Kondensmelk
  • 65 ml Suurlemoensap
  • 12 Kersies in die helfte gesny
  • 375 g Malvalekkers Kleiner gesny
  • 250 ml Orley Whip
  • 5 ml Vanieljegeursel
  • 125 ml Crushed Pynappel
  • 1 x Boksie Nuttikrust Beskuitjies
  • 90 ml Botter gesmelt
  • 1 pak klein malvalekkers vir versiering bo-op (pienk en wit)

 

Metode

  1. Maak die Nutticrust fyn en meng dit met die gesmelte botter. Druk dit in ‘n gesmeerde tertbak vas om die kors te vorm.
  2. Klits die kondensmelk en suurlemoensap tot dik
  3. Roer die kersies by, en daarna die malvalekkers wat in stukkies gesny is.
  4. Klits die room en vanieljegeursel tot styf.
  5. Voeg dit by die eerste mengsel en daarna die pynappel.
  6. Gooi die mengsel bo-oor die kors in die tertbak.
  7. Plaas in die yskas.
  8. Versier met stukkies marshmallows.