Bykosse, Slaai

Kerrie noodleslaai – hou vir lank in die yskas

31 comments

Dit is een van daardie slaaie wat altyd met ons sal wees.  Of jy dit op kleinskaal maak vir n paar gaste of op grootskaals vir n onthaal  – dit bly n wenner.  Maak dit op n Vrydag en dit hou vir die hele naweek as iemand dit nie in die nag gaan opeet nie.

Kerrie noodleslaai – hou vir lank in die yskas

Recipe by Marinda EngelbrechtCourse: Slaai
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes

Bestanddele

  • 500 g gaar noodles

  • 1 groen/rooi/geel peper fyn gesny ( kies jou kleur)

  • 1 ui fyn gesny

  • 250 ml tamatiesous

  • 125 ml witasyn

  • 125 ml kookolie

  • 200 ml suiker

  • 30 ml kerriepoeier ( of meer)

  • Tabasco na smaak

  • sout en peper

Metode

  • Kook die noodles tot sag maar nie pap nie, dreineer goed.
  • Sny jou ui en peper in mooi klein blokkies en meng dit deur die noodles.
  • Meng die res van die bestandele in n bakkie.
  • Roer dit deur jou noodles.
  • Los dit oornag in die yskas.  Hoe langer dit staan hoe lekkerder word dit.

Notas

  • Dit is n heerlike bygereg by braaie of sommer net vir so eet.

31 Comments

  1. Elaine Schalkwyk

    Marinda jy is bobaas kos aanbieder. Dis maklik om jou aanbieding te volg. Dankie vir dit

  2. Hallo Marinda
    Kan jou Kerrienoedel slaai gebottel word ook? Wil maak vir Desember kampvakansie.

  3. Anne Mari van Emmenes

    More baie dankie vir die maklike resepte ek is mal daaroor ek is gemaklik om dit temaak

  4. Marinda, is die 500g noodles die gewig rou of gaar?…. Asb
    Dankie (vir kerrie noodles)

  5. Lettie Kruger

    Jy mask die heerlikste kos

  6. Alet. Erasmusalet

    Wow, die noedel slaai is fantasties.

  7. Di resepte is so maklik. Dnkie.

  8. Angelina Browers

    I love all your resept

  9. Weet nie of jy my vorige boodskap gekry het nie!!
    Laat weet asb!!

    Hermien Truter
    Kroonstad.

  10. Hallo Marinda
    My noedelslaai het drooggetrek in die bottels. Moet dit in di yskas geberg word of ka dit gebeur omdat dit op die rak gestaan het?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*