Bykosse, Slaai

Kerrie noodleslaai – hou vir lank in die yskas

2 comments

Dit is een van daardie slaaie wat altyd met ons sal wees.  Of jy dit op kleinskaal maak vir n paar gaste of op grootskaals vir n onthaal  – dit bly n wenner.  Maak dit op n Vrydag en dit hou vir die hele naweek as iemand dit nie in die nag gaan opeet nie.

Kerrie noodleslaai – hou vir lank in die yskas

Recipe by Marinda EngelbrechtCourse: Slaai
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes

Bestanddele

  • 500 g gaar noodles

  • 1 groen/rooi/geel peper fyn gesny ( kies jou kleur)

  • 1 ui fyn gesny

  • 250 ml tamatiesous

  • 125 ml witasyn

  • 125 ml kookolie

  • 200 ml suiker

  • 30 ml kerriepoeier ( of meer)

  • Tabasco na smaak

  • sout en peper

Metode

  • Kook die noodles tot sag maar nie pap nie, dreineer goed.
  • Sny jou ui en peper in mooi klein blokkies en meng dit deur die noodles.
  • Meng die res van die bestandele in n bakkie.
  • Roer dit deur jou noodles.
  • Los dit oornag in die yskas.  Hoe langer dit staan hoe lekkerder word dit.

Notas

  • Dit is n heerlike bygereg by braaie of sommer net vir so eet.

2 Comments

  1. Elaine Schalkwyk

    Marinda jy is bobaas kos aanbieder. Dis maklik om jou aanbieding te volg. Dankie vir dit

    • Marinda Engelbrecht

      Opreg dankie. My manier van kook is eenvoudig. Ek probeer dit so maklik as moontlik te maak. x

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*