• Oor My
  • Besprekings en Kookboeke
Marinda Kook

Maklike Suid-Afrikaanse Resepte

Follow me

  • facebook
  • instagram
  • youtube

  • Tuis
  • Voorgereg
  • Hoofgereg
  • Nagereg
  • Bykosse
  • Gebak
  • Tuis
  • Voorgereg
  • Hoofgereg
  • Nagereg
  • Bykosse
  • Gebak
Gebak

Slapdeeg vinnige kaasskons

9th Sep 2019 Comments are Disabled

Bestanddele:

  • 500 ml bruismeel
  • 500 ml gerasperde kaas
  • 500 ml melk
  • 5 ml sout
  • 10 ml Rooipeper of soveel jy kan vat

Metode:

Meng alles saam

Skep in kolwyntjiepannetjie en strooi kaas oor

Bak vir 20 min by 180 grade

Vinnig en lekker.


 

Tags

kaasskons
Twitter Facebook Pinterest Print

Marinda Engelbrecht

KondensmelktertKondensmelktert
3 Bestanddele Krismiskoek

Comments are closed.

Marinda Engelbrecht
Marinda Engelbrecht

Hierdie is geen fênsie kookblog nie. Dis sommer net ‘n eenvoudige webwerf sodat my kinders en hulle vriende en hulle vriende se vriende kan leer kook. Sodat hulle my nie so baie hoef te bel om te hoor: hoe maak mens… nie.

Lees Meer

Gewildste

  1. Sjokoladekoek – ryk, nat en verskriklik lekker
    15583 views
  2. Kerrie noodleslaai – hou vir lank in die yskas
    14799 views
  3. Pampoenpoffertjies – wat die sous opsuig
    14365 views
  4. Ertjiesop – heel jaar deur
    13800 views
  5. Kerrievis
    11604 views

Kommentaar

  1. Maklike brood – net 3 bestandele
    41 comments
  2. Gammon vir Krismis – en vir die res van die jaar
    40 comments
  3. Soet hoenderkerrie – gewone kerrie, huiskerrie
    39 comments
  4. Pampoenpoffertjies – wat die sous opsuig
    38 comments
  5. Ciabatta – met dik botter
    36 comments

Nuwe Resepte

  • Snoekfrikadelle

    Snoekfrikadelle


    26th Jun 2022
  • Tuisgemaakte sausage roll

    Tuisgemaakte sausage roll


    4th Jun 2022
  • Romerige hoenderlewertjies

    Romerige hoenderlewertjies


    31st May 2022

Gesels saam

Volg al Marinda se mannewales op sosiale media. Kom gesels saam!

  • facebook
  • instagram
  • youtube

Nuusbrief

Ontvang die nuutste nuus en resepte reguit in jou inbox.

Kategoriëe

Copyright © 2022 Marinda Kook — Cookely Theme by WPZOOM