AARTAPPELSLAAI -o, aartappelslaai

Kyk , aartappelsaai is so deel van ons lewe soos rugby en biltong.  Ek het hierdie heerlike aartappelslaai gemaak en op dag drie het dit nog so lekker gesmaak soos op dag een.  Maak dit en geniet elke happie.aartappelslaai 034

BENODIG:

  •  6 aartappelsaartappelslaai 001
  • 1 ui fyn gekap
  • 1/2 koppie pietersielie fyn gekap
  • 250 ml mayonaise ( 1 koppie)
  • 125 ml griekse jogurt ( halwe koppie)aartappelslaai 015
  • 15 ml suiker
  • 60 ml melk
  • 60 ml mostert ( korrel mostert)
  • 2 hard gekookte eiersaartappelslaai 003
  • 1 wielletjie fetakaasaartappelslaai 024
  • sout en peper

NOU:

  1. kook die aartappels sag en sny in blokkies
  2. gooi die gekapte ui ooraartappelslaai 008
  3. gooi die gesnipperde pietersielie ooraartappelslaai 013
  4. meng die mayonaise, jogurt, melk, suiker, sout , peper en mostert saam en gooi oor die aartappelsaartappelslaai 018
  5. roer versigtig deur sonder om die aartappels te breekaartappelslaai 021
  6. rasper die eiers ooraartappelslaai 022
  7. krummel die feta oor
  8. sprinkel nog pietersielie oor vir groenigheidaartappelslaai 026

Jy kan my in n wip vang met aartappelslaai.aartappelslaai 031