Kyk , aartappelsaai is so deel van ons lewe soos rugby en biltong. Ek het hierdie heerlike aartappelslaai gemaak en op dag drie het dit nog so lekker gesmaak soos op dag een. Maak dit en geniet elke happie.
Aartappelslaai – o, aartappelslaai
Course: Slaai, Uncategorized30
minutes40
minutesBestanddele
6 aartappels
1 ui fyn gekap
1/2 koppie pietersielie fyn gekap
250 ml mayonaise ( 1 koppie)
125 ml griekse jogurt ( halwe koppie)
15 ml suiker
60 ml melk
60 ml mostert ( korrel mostert)
2 hard gekookte eiers
1 wielletjie fetakaas
sout en peper
Metode
- Kook die aartappels sag en sny in blokkies.
- Gooi die gekapte ui oor.
- Gooi die gesnipperde pietersielie oor.
- Meng die mayonaise, jogurt, melk, suiker, sout , peper en mostert saam en gooi oor die aartappels.
- Roer versigtig deur sonder om die aartappels te breek.
- Rasper die eiers oor.
- Krummel die feta oor.
- Sprinkel nog pietersielie oor vir groenigheid. Jy kan my in n wip vang met aartappelslaai.