Gebak, Nagereg

Banting chocolate brownies – dit voel nie soos verneuk nie.

0 comments

Reg ek weet almal is redelik keelvol vir banting, maar die nie-banters kan dit ook eet.  Dis heerlik en vinnig om te maak. Ek maak n baksel en dan vries ek dit.  Soos die lus my te bowe val, haal ek een blokkie uit en sit dit vir 10 sekondes in die mikrogolf.  Dis heerlik as n nagereg met lekker dik room.  Give it a go!!!!!!!!!banting poeding 014

 

BENODIG:

  • 250 ml gesmelte botter
  • 250 ml amandelmeel
  • 250 ml kakao
  • 250 ml Xylitol
  • 6 eiersbanting poeding 009
  • 5 ml vanilla
  • 125 ml roombanting poeding 010
  • neute fyn gekap is jou keuse  – ek het neute ingesit en dit smaak vir meer

NOU:

Klits die eiers

Klits die res van die bestandele by.  Dit moet n dik, nat beslag wees.  banting poeding 001

 

Gooi in n gesmeerde bak en bak by 180 grade Celsius vir 30 minute.  Toets en laat nog bietjie bak as dit nie gaar is nie.banting poeding 007

 

Laat dit afkoel.  Sny in blokkies en geniet die dekadente heerlikheid.banting poeding 011

Comments are closed.