Ligte happies, Voorgereg

Bokmelkkaasrolletjie

0 comments

Albert Maritz is in my oë die beste manlike akteur in Suid-Afrika. Ons twee ken mekaar al lank, maar oor ons werk kom ons nie lekker by mekaar uit nie. Om hom in my kombuis te kon gehad het, het my hart bly gemaak.

Bokmelkkaasrolletjie

Recipe by Marinda EngelbrechtCourse: Uncategorised
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes

Bestanddele

  • 60 ml sprietuie, fyngekap

  • 60 ml pietersielie, fyngekap

  • 15 ml basiliekruidblare, gekap

  • 1 knoffelhuisie, fyngekap

  • knippie sout

  • knippie growwe swartpeper

  • 15 ml suurlemoenskil, fyngerasper

  • 1 rolletjie ongegeurde bokmelkkaas

  • 125 ml pekanneute, fyngekap

  • olyfolie

Metode

  • Gooi die sprietuie, al die kruie, die knoffel en die sout en peper in ’n bak en meng dit. Haal 60 ml uit waarin die kaas later gerol kan word.
  • Voeg die suurlemoenskil by die kruiemengsel.
  • Meng die sagte bokmelkkaas by die kruiemengsel in die bak.
  • Maak ’n wors met die kaasmengsel op ’n bakplaat met kleefplastiek uitgevoer, en draai dit styf toe in die kleefplastiek. Sit dit in die yskas vir 30 minute.
  • Gooi die res van die kruiemengsel en pekanneute op ’n stuk bakpapier en rol die kaaswors in die neute totdat dit reg rondom bedek is.
  • Sprinkel olyfolie oor voordat dit geëet word.

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*