Couscous met kruie en bosbessies
Bestandele:
- 250 g couscous
- Kookwater om die couscous mee te bedek
- 30ml olyflolie
- 1 Dun gekapte rooi ui
- 2 Gekneusde knoffelhuisies
- 10ml vars korriander
- 10 ml vars basiliekruid
- 10ml tiemie (stammetjies verwyder)
- 10ml fyngesnyde pietersielie
- 125 ml opgekapte cranberries
Metode:
- Plaas die couscous in ‘n plat wye bak en bedek met die kookwater volgens die instruksies op die pakkie.
- Bedek met kleefplastiek en laat staan vir 15 minute.
- Verhit die olie en braai die uie vir 2 minute.
- Voeg d knoffel by en roer vir verdere half minuut.
- Roer die kruie by.
- Sodra die couscous gaar is, meng dit saam met die kruiemengsel en kook vir ‘n vir ‘n verdere 2 minute.
- Roer die bessies in sodra die kookproses voltooi is.
Neuterige botter groenbone: