Nagereg

Koffie en Sjokolade Trifle

Comments are Disabled

 

Koffie en sjokolade trifle.

Bestandele:

  • 200 ml room
  • 15ml strooisuiker
  • 4 eiers
  • 45 ml strooisuiker
  • 500g mascarpone kaas
  • 1 blik karamel kondensmelk
  • 100ml sterk koffie.
  • 125 g vingerkoekies
  • Koffielikeur
  • Sjokolade

Metode:

  • Klits die room styf saam met 15 ml strooisuiker.
  • Klits die eiergele en voeg 45 ml strooisuiker stelselmatig by.
  • Klits tot lig en romerig.
  • Voeg die mascarponekaas bietjie vir bietjie by terwyl die menger loop.
  • Voeg die karamel kondensmelk en sterk koffie by.
  • Week 125 g vingerkoekies in koffielikeur.
  • Sit dit onder in in 4 glase.
  • Skep die sagte kaasmengsel op die koekies
  • Laat stol vir ten minste 2 ure in die yskas.
  • Besprinkel met gerasperde sjokolade vir opdiening

 

Comments are closed.