Maalvleis

Pampoenkos

10 comments

Ek het die pampoenkos gemaak op aandrang van my kleindogter Prinses Lea.

Pampoenkos

Recipe by Marinda EngelbrechtCourse: Maalvleis
Prep time

30

minutes
Cooking time

25

minutes

Bestanddele

  • 500g beesmaalvleis

  • 1 x 690 g bottel gekoopte tamatie- pastasous van jou keuse

  • 750 ml gaarrys ( 3 koppies)

  • 750 ml gaar pampoen fyn gedruk

  • 20 ml olie

  • 1 ui fyngekap

  • 20 ml botter

  • 2,5 ml fyn kaneel

  • sout en peper

Metode

  • Stel die oond op 180C en smeer ‘n vierkantige oondbak.
  • Braai die ui liggies in die olie. Voeg jou maalvleis by en braai tot dit begin kleur kry.
  • Gooi die pastasous by die vleis en kook vir 10-15 minute tot dit alles begin dik word. Sout en peper na smaak Hou dit eenkant tot jy dit nodig kry.
  • Terwyl die pampoen warm is, roer die kaneel, botter en sout en peper by.
  • Plaas jou rys onder in die oondbak.
  • Skep die pampoen op die ry.
  • Skep die maalvleis op die pampoen.
  • Bak in die oond vir 25 minute.

10 Comments

  1. Oe!hoe!!!! Hierdie Pampoenkos lyk darem altevol lekker, ek gaan dit sommer more maak!!!! Baie dankie Marinda Kook en Prinses Lea 🧡🧡🧡❤️❤️❤️

    • Marinda Engelbrecht

      Sanette, dis heerlik en maklik. Jy kan die maalvleis geur net soos jy wil en so ook die pampoen.
      Liefde
      Marinda

  2. Pampoenkoekies
    Pampoenfriters
    Of selfs met butternut
    Dankie

  3. Dit lyk heerlik sal dit beslis prober.

  4. Alles lyk baie lekker. Ek is nou moeg vir my resepte, en gaan beslis joune probeer!
    Dankie dat jy jou talent met die land se mense deel.
    Baie seën vir jou Marinda!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*