Maalvleis

Pampoenkos

2 comments

Ek het die pampoenkos gemaak op aandrang van my kleindogter Prinses Lea.

Pampoenkos

Recipe by Marinda EngelbrechtCourse: Maalvleis
Prep time

30

minutes
Cooking time

25

minutes

Bestanddele

  • 500g beesmaalvleis

  • 1 x 690 g bottel gekoopte tamatie- pastasous van jou keuse

  • 750 ml gaarrys ( 3 koppies)

  • 750 ml gaar pampoen fyn gedruk

  • 20 ml olie

  • 1 ui fyngekap

  • 20 ml botter

  • 2,5 ml fyn kaneel

  • sout en peper

Metode

  • Stel die oond op 180C en smeer ‘n vierkantige oondbak.
  • Braai die ui liggies in die olie. Voeg jou maalvleis by en braai tot dit begin kleur kry.
  • Gooi die pastasous by die vleis en kook vir 10-15 minute tot dit alles begin dik word. Sout en peper na smaak Hou dit eenkant tot jy dit nodig kry.
  • Terwyl die pampoen warm is, roer die kaneel, botter en sout en peper by.
  • Plaas jou rys onder in die oondbak.
  • Skep die pampoen op die ry.
  • Skep die maalvleis op die pampoen.
  • Bak in die oond vir 25 minute.

2 Comments

  1. Oe!hoe!!!! Hierdie Pampoenkos lyk darem altevol lekker, ek gaan dit sommer more maak!!!! Baie dankie Marinda Kook en Prinses Lea 🧡🧡🧡❤️❤️❤️

    • Marinda Engelbrecht

      Sanette, dis heerlik en maklik. Jy kan die maalvleis geur net soos jy wil en so ook die pampoen.
      Liefde
      Marinda

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*