Ek en Herman Lensing werk op die oomblik aan ons verhoogproduksie “VOORSKOOT en lipstiek.” Marion Holm doen die regie. Aangesien ons kook in ons produksie gesels ons uit die aard van die saak oor kos. Marion het ons van die resep vertel. Ek het 2 weergawes gemaak. Jy kan dit opdress met wat vir jou lekker is. As jy nog nie vir die produksie bespreek het nie, doen so nou! Open by die Woordfees op 12 en 13 Maart in Stellenbosch!
BESTANDELE:
NOU:
2de WEERGAWE – BESTANDELE:
- 2 piesangs
- 2 eiers
- 125ml meel
- 5ml bakpoeier
- knippie sout
NOU:
Jy kan dit bedien met kaneelsuiker, stroop, heuning, jogurt of room. Dis n vinnige ontbyt of n happie vir die hongerte wat knaag. Die eerste weergawe is wonderlik vir iemand wat gluten weerstandig is. My man het beide geproe en gese hy hou meer van die eerste weergawe! Vir my was hul bietjie plat en ek het die 2de uitgepofte plaatkoekies meer geniet. Besluit maar self.
More Tinkie
Ek het dit nie geglo toe ek die resep hoor nie, maar glo my dit werk.
Mooi dag.
marinda
Hi die piercing plant koekies hoe lank braai jy dit
Gert, net tot mooi bruin weerskante
Tot mooi bruin aan albei kante
Hierdie Piesang koekies kan jy maak met baie min olie en dit oor lae hitte in n pan bak. Ek het Cocconut olie gebruik om in te bak en cinnamon by beslag gesit en dit gee n heerlikke smaak aan die plaatkoekies
Gaan beslis probeer , dankie.
more se
jy kan die meel vervang met halwe koppie oats vir gluten gevoelige persoon .beslag moet dan min of meer rus vir 30 min ..oats moet vog absorbeer
mooi dag.
Lenie
Baie dankie sal dit beslis probeer.
Dankie Marinda vir jou heerlike resepte. Ek woon in Australia en eet die klomp te heerlik van Marinda se resepte af. Baie dankie
Geniet elke happie. Was vanjaar vir ‘n maand in Sydney. So ‘n mooi land.
Marinda. ek ontdek nou eers op 68jaar jou resepte en kan nie wag om te probeer nie. Dit klink so maklik om te maak. . Dankie. gaan di piesang plaatkoekies eerste vir my skoonseun maak. hy het n soet tand. dki
Geniet elke happie.