Daar bly gewoonlik rys oor na ‘n maaltyd. Moet haar nie weggooi nie. Trek vir haar ‘n ander rokkie aan en geniet haar as n bykos of as n maaltyd. Kyk wat in jou yskas is en werk dan van daar af aan.
- grasuie
- ham
- rooipeper
- kaas
- 2 koppies rys
NOU:
NOU DIE SOUS:
Meng alles vir die sous en roer dit deur jou rysslaai. Geniet dit op sy eie of saam met kos.
ANDER OPSIES
-
tuna, argurkies, fyngekapte ui
- brokkolie blommetjies, bloukaas en neute
- rosyne en gesnipperde droe perskes/ of ingelegde perskes
- peer, bloukaas en neute
Wat jy wil insit hang af van dit waarvan jy hou. Hoeveel jy insit – dis jou keuse.
Love jou resepte
Baie dankie. Genieyt.
mal oor jou resepte!!! veral die rede: hoekom jy die webwerf oopgemaak het!!!
Baie Dankie!!!
Geniet elke happie.