Daar is min dinge in die lewe wat so vergewe soos sjokolade. Die nagereg is heerlik souserig.
- 250 ml meel
- 25 ml kakao
- 125 g margarine of botter
- 200 ml melk
- 15 ml bakpoeier
- 1 eier
- 200 ml suiker
SOUS
- 500 ml kookwater
- 375 ml suiker
- 20 ml kakao
Meng die sous tot die suiker opgelos is . Gebruik n draadklitser.
NOU:
- Smelt margarine en melk saam.
- Klits die eier en suiker tot dit lig van kleur is.
- Meng al die bestandele vir die beslag saam.
- Gooi die sous onder in ‘n gesmeerde oondbak. Skep lepels van die beslag bo-op die sous.
- Bak vir 30 minute by 180 grade Celsius.
Bedien dit met vla of roomys.
Dankie vriendin. Mens afhanklik van jou vriendinne as jy ‘n blog begin. Stuur een van jou staatmakers en dan plaas ek dit onder jou naam op die blog.x
Het gemaak gister, maar beslag was pap kon glad nie skep in sous soos resep sê nie. Dink koekmeel moet 2 koppies wees nie 1 nie. Gelukkig het ek aangepas en poeding was heerlik!!!
Baie bly
Hi Marinda het nou die poeding in die oond. Dis baie loperig het dit maar op sous gegooi hoop dit kom reg. Sal laat weet
Dir moet so lyk. Dit “loop” na mekaar toe in die oond. Hoe het dit uitgekom?
Ai, en toe het ek nou sommer ‘n lekker poeding ook so saam met die lamsblad en groentetjies……heerlik.
Jy is nou ‘n pro!