Om n tamatie en uie slaai te maak vat nie gourmet kennis nie. Die kennis le in die sous en om dit betyds te maak sodat die sous in die uie kan trek. Op haar eie is sy lekker. Saam met kerrie of braaivleis is sy beter. Ek maak dit die middag vir die aand se kos.Dis vir my n eerlike opregte slaai sonder pretensies.
BENODIG:
NOU:
- was die tamaties en sy in dun ringe – gooi in slaaibak
- sny uie in ringe en gooi bo-op tamatie – meng deurmekaar. Sout en peper nou die tamatie en uie na smaak.
- meng olie , asyn en suiker en klits tot dit n imulsie vorm
- gooi oor slaai en maak toe met kleefplastiek – sit in yskas
Jy weet die slaai was lekker as iemand die slaaisous opdrink en behaaglik terugsit.
En baie gesond. Lekker bykos saam met kerrie.
dit is die beste slaai by verre.tanx a million vir die resep.
Henry, dis so n eerlike slaai sonder fensie goettertjies. Bly ook my gunsteling.
Marinda
Hi da kan jy di tamatie en uie slaai bottel
Ek sal dit nie bottel nie.
Ek maak vandag Mutton Kerrie en verlang na die Kaap en my Ma se kos. Hierdie slaai gaan 10/10 smaak met dit! I’m bringing Cape Town to England today! Baie Dankie xxx
Geniet elke happie.
groete
Marinda
My vriendin het heerlike beesstert gemaak en bedien met rys en hierdie tamatie en uieslaai. Was ‘n puik kombinasie, heerlik – niks meer nodig.
Ek is so bly!
Vanaand is die aand vir daai lekker slaai met dik lamnekke en rys met n klein knippie wit pepper en snytjies gebraaide sampioene!
Groete
Sommer bly ek het geloer wat is op jou blog!!!
Hoop dit het lekker gesmaak. Net die regte kos vir die tyd van die jaar.
groete
Marinda
Altyd ‘n wenner, want dit is so maklik om aanmekaar te slaan, en daai agterna drink sousie …
Daai sousie. Ek drink dit!