Brood, Gebak

Beste gisbroodjie ooit

Comments are Disabled

Jy hoef hom nie eers te knie nie.

Beste gisbroodjie ooit

Recipe by Marinda EngelbrechtCourse: Brood, Gebak
Prep time

15

minutes
Cooking time

30

minutes

Bestanddele

  • 750 ml koekmeel

  • 5 ml sout

  • 5 ml suiker

  • 1 pakkie kitsgis

  • 375 ml louwater

Metode

  • Stel jou oond op 180 C
  • Meng al die droe bestanddele saam
  • Roer die louwater by die meelmengsel met n houtlepel Moenie te veel meng nie. Dis n slapperige deeg
  • Spuit n broodpannetjie of smeer dit met botter. Krap die deeg uit in jou pannetjie. Druk jou hande in meel en maak jou deeg gelyk met jou hande Gisbrood voor oond
  • Sit die pannetjie in n plastieksak en laat dit rys tot dubbel in groote
  • Bak vir 30 min by 180 C
  • Smeer botter oor die korsie

Comments are closed.