Nagereg

Butterscotch-sous vir roomys – 3 bestanddele

0 comments

Dis vandag moedersdag en dit word by my gehou.  Ons besluit om pannekoek , roomys, piesangs en n diep-lekker karamelsous te maak.  Dit het so lekker gesmaak en ek deel dit graag  met julle.butterschotch sous 041

 

BESTANDELE:

  • 1/2 koppie botter (125ml)
  • 1 koppie bruinsuiker (250ml)butterschotch sous 006
  • 1 koppie room ( 250ml)
  • knippie sout

NOU:

Smelt die botter in n kastrol op die stoof.butterschotch sous 010

 

Roer die bruinsuiker en knippie sout by totdat dit opgelos is. Kook liggies vir so 3 minute.butterschotch sous 014

 

 

Roer die room by en los vir plus minus 5 minute op die stoof todat dit begin dik raak.butterschotch sous 016

 

Nou geniet die dekadente sous met wat jou hart begeer.  Heerlik net so oor roomys!butterschotch sous 038

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*