Sekere soort kos is trooskos. Kos wat jou omvou en laat beter voel. Koolbredie is so n soort kos. Ons eet koolbredie dwarsdeur die jaar en gewoonlik kook ek net rys daarby.
Koolbredie – o, koolbredie
Course: RooivleisPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesBestanddele
Metode
- Sny die ui in ringetjies en braai in n pot tot glaserig.
- Sny die vleis in blokkies en braai bruin saam met die ui.
- Sny jou aartappels in blokkies en gooi by die vleis.
- Sny jou kool fyn en gooi by die vleis.
- Meng al die res van die bestandele en gooi by jou vleis.
- Nou sit jy die deksel op en laat dit rustig kook – ten minste stadig vir 90 minute.
- As jy voel die sous is te loperig kan jy dit verdik met bistro. Dit bly sielskos wat die volgende dag net so lekker smaak.
Baie baie lekker.
Kleina , dit bly een van my gunsteling geregte.
groete
marinda
Dit is middagete vir ons vandag, met Basmati Rays, pampoen, gestoomde groenboontjies en kerrie perskes.nklink dit nie hemels nie???? Baie dankie vir die resep.
Didi
Laat weet hoe dit gesmaak het. Ek lus vir jou lekker bykosse.
Groete
marinda
Daai kerrie perskes klink heerlike. Het jy dalk n resep om met ons te deel aub, dankie
Loer hier op die blog.
Smullekker!
Danie, dis eerlike kos. Kos wat nie vra vir veel meer nie. Hartskos.
marinda
Koolbredie bly koningskos en jou resep perkek dankie
Hi Joelize
Bly dat jy die resep geniet. Ons eet koolbredie dwarsdeur die jaar.
groete
Marinda
Vanaand maak ek jou koolbredie!
Geniet!!!!!
Hoop dis heerlik.
Gaan vandag maak,
Geniet!!!!!
Die beste. Laat my terug verlang na die plaas
Geniet elke happie.
NUMMIES
Bly lekker.
EK HET GROOT GEWORD MET KOOLKOS, TAMATIEKOS, GROENBOONTJIEKOS, KERRIEKOS VIR MIDDAGETE. ELKE AAND ‘VIS, GEBAK, GEBRAAI, GEKOOK OF VISKOEKIES. DROE BOKKOMS, YOU NAME IT. VARS GEBAKTE BROOD EN TUIS GEKOOKTE KONFYT MET KAAS EN MENGSEL SLAAI, EN SONDAE HOENDER, SKAAPNEK, ROOI MACARONI, SKORSIE, SOETPATATS,( JY KON DAARMEE SKOU!!!) BRUIN AARTAPPELS. OF GEBRAAIDE TJOPS, VARK, HOENDER EN WORS. MET BRAAI BROODJIES EN AARTAPPELSLAAI.
Jy praat my taal. Sielskos.
Baie dankie Maryna, ek maak hierdie bredie een keer per week. My familie kan nie genoeg kry nie x
Dis ‘n reuse plesier!
Baie dankie Marinda, ek maak hierdie bredie een keer per week. My familie kan nie genoeg kry nie x
Dit is goeie nuus. Geniet!
Groete
Marinda
Ek het van die bestanddele nie gehad nie,moes so bietjie ‘impromise”
Heuning ipv suiker
Jimmy sous ipv worchester sous.
Tamatie paste ipv blikkie tamasies.
Die pot nog aan die kook. Hoop hy smaak net so lekker!
Ek weet sommer dit sal lekker smaak!
Groete
Marinda
Ek het hierdie resrp al baie gwmaak. Dit is regtig hartskos. En op n koue dag is dit net die regte ding. Lekkerrr
Geniet elke happie
ek maak dit vir lunch vandag
Ek hoop jy het lekker geeet. Een van my gunstelinge.
Hallo Marinda, kan ek dieselfde resep gebruik maar die bees met varkvleis vervang? Wat se ander aanpassings kan mens maak? Dalk iets soos pynappel in bring?
Jy kan enige vleis gebruik. Pas jou gaarmaaktyd aan na gelang van die vleis wat jy gebruik.
Asseblief stir my die konfyt reseppie Ek woon in Melbourne Australia
Danke well
Loer bietjie daar is appelkoos, vye en druiwekonfyt op die blog.