Gebak

Krummelappeltert

2 comments

Krummelappeltert

Bestandele

  • 375 ml koekmeel
  • 190 ml wit- of bruinsuiker
  • 10 ml pypkaneel
  • 250 ml hawermout (oats)
  • 225 g botter, gesmelt
  • 3 x 385 g blikkies tertappels, in kleiner blokkies gesny
  • 125 ml strooisuiker
  • 30 ml suurlemoensap
  • 5 ml pypkaneel

Metode

Meng die koekmeel, suiker, 10 ml pypkaneel, hawermout en botter liggies.

In ‘n ander bak, meng die appels, strooisuiker, suurlemoensap en die 5 ml pypkaneel en skep in ‘n gesmeerde glas-tertbak.

Skep die krummelmengsel eweredig bo-oor die appels en bak teen 180°C vir 40 minute of totdat die krummelmengsel bros en goudbruin is.

Bedien 6 porsies met vanieljeroomys.

Maklik!

 

 

 

 

2 Comments

  1. Geen niks om die appels te bind nie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*