Bykosse, Groente

Marmelade-en-kaneel-pampoen

5 comments

Ek kan nie vir die resep hoeveelhede aanbied nie.  Ek kan wel se dat dit een van die lekkerste pampoenresepte in pampoenland is.!!!!!!!!

Volg net die stadiums stap vir stap en geur dit na smaak.

  1. skil die pampoen en sny dit blokkies.  Plaas dit in n oondbakkoring, boontjiebrede en pampoen blog 094
  2. strooi sout oor – nie te veel nie
  3. pak n paar kaneelstokkies/bas op die pampoen.koring, boontjiebrede en pampoen blog 095
  4. sit lepels vol marmelade op die pampoen – soveel soos jou hart met jou praat.koring, boontjiebrede en pampoen blog 098koring, boontjiebrede en pampoen blog 100
  5. strooi nou ruim kaneelsuiker oor koring, boontjiebrede en pampoen blog 104
  6. sit lepels vol botter bo-op die kaneelsuikerkoring, boontjiebrede en pampoen blog 107
  7. bak dit met foelie vir 30 minute en sonder foelie vir nog 30 minute by 180 grade Celsiuskoring, boontjiebrede en pampoen blog 116

Jy hoef geen water by te voeg nie.  Die pampoen trek self vloeistof onder die foelie.koring, boontjiebrede en pampoen blog 117

Om kaneelsuiker te maak:  250ml suiker meng jy met 40 ml fyn kaneel.

Die pampoen is heerlik en het n vars sitrussmaak.  Die suiker, botter en marmalade maak  n  karamelstroop onder in die bak. Ek twyfel of daar sal oorbly, maar indien wel – maak n pampoentert die volgende dag.  Pampoen was nog nooit so lekker nie.koring, boontjiebrede en pampoen blog 118

5 Comments

  1. Mmmmmmmmmmmmm is maar al wat en hieroor will we fantabelooslik lekker

  2. Annemarie

    Ook al wanneer myne groente inkry…pampoen koekies…kan ek enige pampoen vir bogenoemde resep gebruik? want ons vrek oor butternut

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*