Hierdie hoenderlewertjies stel nooit teleur nie ‘n Ou gunsteling.
Romerige hoenderlewertjies
Course: Uncategorised30
minutes40
minutesBestanddele
500 g hoenderlewertjies ontdooi en skoongemaak
1 ui fyngekap
15 ml olie
10 ml gerookte paprika
5 ml fyn komyn
10 ml rissievlokkies of 2 rissies fyngekap
125 ml hoenderaftreksel (los 1 blokkie op im 125 ml kookwater)
10 ml tamatiepaste
5ml suurlemoensap
125 ml room
sout en peper (versigtig met die sout, want die aftrekselblokkie is baie sout)
Metode
- Braai die ui tot glaserig. Voeg die komyn, paprika en rissievlokkies by en braai nog ‘n bietjie.
- Roer die tamatiepaste, hoenderaftreksel en suulemoensap by en kook vir 10 minute.
- Gooi die hoenderlewers by en kook net vir ‘n kort tydjie. Die hoenderlewers moet nog pienk is binne-in wees.
- Roer die room by en sout en peper na smaak.
- Eet dit op rys of op ‘n broodjie.