VINNIGE VRYDAG VIS -alles in een bak

By ons was Vrydae altyd visdae.  Ek het stokvis (hake) vir die gereg gebruik maar jy kan enige ferm witvis gebruik.  En ja, ek het n soppoeier gebruik. ( die kossnobs gril mos vir soppoeier). Die geheim van die gereg is om die vis nie te gaar te maak nie.vis blog 037

BENODIG:

  • 3 vismote ( ek het bevrore vis gebruik en voor die tyd dit laat ontdooi)vis blog 001
  • 250 ml roomvis blog 015
  • 1/2 pakkie wituiesop poeiervis blog 007
  • 1 houertjie sampioenevis blog 011
  • visspesery as jy hetvis blog 003
  • sout en peper
  • 250 ml sterk kaas
  • 1 wieletjie feta

NOU:

  1. sny die vis in porsies en sit in jou oondbakvis blog 005
  2. gooi jou sout en peper en visspesery oor
  3. strooi die soppoeier oorvis blog 008
  4. sny die sampioene en gooi oor die vis
  5. gooi jou houer room oorvis blog 017
  6. maak die vis toe met foelie en bak in die oond vir 15 minute by 180 grade celsius
  7. na 15 minute haal die foelie af en strooi jou kaas oor die visvis blog 025
  8. bak nou oop vir nog 15 minutevis blog 031

Geniet die gereg met chips, groente of rys.  Maak n lekker bottel koue witwyn oop en gaan so die naweek rustig binne.vis blog 045

12 Replies to “VINNIGE VRYDAG VIS -alles in een bak”

  1. Het vir resep in my boek geskryf. Hoop een van my kleinkinders sal eendag ouma se lekker resepte gebruik. Baie dankie vir jou nice resepte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*