Seekos

Vinnige Vrydagvis

18 comments

By ons was Vrydae altyd visdae.  Ek het stokvis (hake) vir die gereg gebruik maar jy kan enige ferm witvis gebruik.  En ja, ek het n soppoeier gebruik. ( die kossnobs gril mos vir soppoeier). Die geheim van die gereg is om die vis nie te gaar te maak nie.vis blog 037

BENODIG:

  • 3 vismote ( ek het bevrore vis gebruik en voor die tyd dit laat ontdooi)vis blog 001
  • 250 ml roomvis blog 015
  • 1/2 pakkie wituiesop poeiervis blog 007
  • 1 houertjie sampioenevis blog 011
  • visspesery as jy hetvis blog 003
  • sout en peper
  • 250 ml sterk kaas
  • 1 wieletjie feta

NOU:

  1. sny die vis in porsies en sit in jou oondbakvis blog 005
  2. gooi jou sout en peper en visspesery oor
  3. strooi die soppoeier oorvis blog 008
  4. sny die sampioene en gooi oor die vis
  5. gooi jou houer room oorvis blog 017
  6. maak die vis toe met foelie en bak in die oond vir 15 minute by 180 grade celsius
  7. na 15 minute haal die foelie af en strooi jou kaas oor die visvis blog 025
  8. bak nou oop vir nog 15 minutevis blog 031

Geniet die gereg met chips, groente of rys.  Maak n lekker bottel koue witwyn oop en gaan so die naweek rustig binne.vis blog 045

18 Comments

  1. lettie olivier

    DIT IS N WENER EN SO HEERLIK BAIE DANKIE

  2. Adriaan Marais

    Maklik om te maak en heerlik. Laat my voel soos n bobaas chef.

  3. Heerlik Marinda!
    Wanner begin jy weer met Maklik met Marinda,ons het dit baie geniet.

  4. Dankie Marinda wens daar is nog baie sulke vinnige gesonde kos beskikbaar heerlik

  5. Elsabe Meyer

    Het vir resep in my boek geskryf. Hoop een van my kleinkinders sal eendag ouma se lekker resepte gebruik. Baie dankie vir jou nice resepte

  6. Vinnig om te maak …en heerlik sal weer maak

  7. Mirinda Jacobs

    Baie dankie! Dit is n wenner! Dit is heerlik!

  8. Will definitely try this one. Sounds yum!

  9. Theresa Kennedy

    Baie dankie. Werk lekker met oorskiet snoek. Jy maak dit maklik om volgens enige resep kos te maak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*