Bykosse, Groente

Aartappelwiggies – met paprika

3 comments

Hier is nie eintlik n resep nie.  Meer n “gooi-bymekaar-en-geniet”.

BENODIG:

  •  5 aartappels
  • 15 ml growwe sout
  • 20 ml paprika
  • peper
  • 2 takkies roosmaryn
  • 100 ml olyfolie

NOU:

  1. was jou aartappels af – ek skrop dit met n kombuissponsie, maar hou skille aan
  2. sny die aartappel in die lengte en dan weer n keer
  3. pak in n oondbak
  4. strooi sout, peper en paprika ooraartappelwiggies blog 012
  5. sit roosmaryn takkies op
  6. bedruip met olyfolieaartappelwiggies blog 017
  7. bak oop in die oond vir so 45 minute by 180 grade celsius – draai dit halfpad omaartappelwiggies blog 027

Geniet die gereg saam met vis of op sy eie met n doopsous.aartappelwiggies blog 028

3 Comments

  1. Hannatjie Lammers

    Heng Marinda, jy maak my so honger, en ek is so lief vir gebakte aartappels. Saam met ons hoender eet ons so waar van hierdie aartappels vanaand. Hoe bly jy so maer met al die geproe, eksperimenteer en eet???
    Het vir jou ‘n epos gestuur, kyk asb xxx

  2. Elizabeth Marshall

    Lyk lekker!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*