Worspaai

 

Worspaai met Italiaanse Sous
Bestanddele vir die Paai

  • 600 g gevriesde kapokatappels (by Woolies) of maak jou eie
    • Sout en peper
    • Botter (opsioneel)
    • 1 rol skilferkorsdeeg (puff pastry)
    • 4 gaar varkworsies
    • 20 ml melk ( as dit nodig is)
    • Sout en peper vir geur
    • 250 ml gerasperde cheddarkaas

    Metode

  1. Berei die gevriesde kapokaartappel soos aangedui op die pakkie en geur na smaak met sout en peper. As jy daarna voel, sit soveel botter by as wat jy lus is. Laat effens afkoel.
  2. Op ‘n gesmeerde bakplaat vou jou deeg oop.
  3. Smeer ‘n laag kapokaartappels
  4. Pak die varkworsies in ‘n lang ry op die aartappels
  5. Smeer nog kapokaartappels
  6. Strooi die kaas oor
  7. Vou nou die deeg toe soos ‘n wors
  8. Sny kepe in die deeg
  9. Verf met melk of eier
  10. Bak vir 40 minute by 180C