Bykosse, Groente

Wat het jy beet! – anderste lekker beet

3 comments

Op die Kokkedoor-program het ek by Tiaan die beet leer maak.  Dis ‘n heel ander smaak.  Die smaak van die beet is intens en heerlik. Dit word op n bed growwesout gaargemaak.beet en wild vir blog 034

Sit jou oond op 190 grade Celsius.  Baktyd omtrent 1 uur.

 

 

 

 

  1. Was die beet mooi af.beet en wild vir blog 012
  2. In ‘n oondbak gooi ‘n bed growwe sout.
  3. Plaas jou ongeskilde beet op die sout en sit in die oond vir omtrent 1 uur.  As jy ‘n skerp messie indruk moet hy net-net ingaan.beet en wild vir blog 014
  4. Skil die beet terwyl dit nog warm is.
  5. Nou kan jy besluit of jy soet/ suur beet wil he:  Half koppie asyn + kwart koppie olyfolie+sout +peper
  6. Ek het oor my beet net olyfolie, balsamiese asyn, sout, peper en pietersielie gegooi.beet en wild vir blog 029

 

Tags

3 Comments

  1. Elmarie Kemp

    Gaan maak!

  2. Anita Pienaar

    Marinda, ons het op ander manier kommunikeer op FB as
    voorheen, dit was verrykend en interessant. Jy is n mens met vele fasette en ek is bly ek kon hierdie passie met jou deel

    Het jy n boek uitgegee? Indien J, waar is hy beskikbaa?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*