Haddock-pastei
30
minutes40
minutesBestanddele
1.2 kg haddock
6 swartpeperkorrels
750 ml melk
- Kaassous
125 ml botter
125 ml koekmeel
750 ml melk ( gebruik die melk waarin jy die vis gekook het. As dit te min is vul dit aan)
250 ml geraperde kaas
2.5 ml mostertpoeier
Sout en peper na smaak
- Kapokaartappels
5 groot aartappels gekook
125 ml warm melk
90 ml botter
Sout en peper
Rooipeper opsioneel vir bo-oor strooi
Metode
- Kook die vis in die melk met die peperkorrels tot dit gaar is.
- Haal dit uit die melk(behou die melk vir jou kaassous) en vlok die vis. Gooi die peperkorrels weg.
- Vir die kaassous smelt die botter in n potjie.
- Roer die meel by met n draadklitser.
- Gooi die melk wat jy gehou het van die vis by en roer tot dit glad is met die draadklitser. Laat dit prut vir 5 minute.
- Proe en sout en peper na smaak.
- Roer die kaas by.
- Roer die gevlokte vis by en skep in n oondbak.
- Maak jou kapokaartappels deur die botter en warmmelk te roer in die warm aartappels. Druk lekker fyn met n masher.
- Sout en peper na smaak.
- Skep oor jou vis in die oondbak en sprinkel rooipeper oor sou jy van n bietjie brand hou.
- Bak vir 30 minute by 180 grade Celsius.
Marina jy is pragtig jou resepte is maklik maar lekker
Opreg dankie. Lekker eet. x
Marinda, ek hou van jou maklike, eenvoudige,
MAAR heerlike resepte. Metodes ook goed geskryf.
So bly jy geniet dit.
Liefde
Marinda
Heerlike kos met maklike bekostigbare bestanddele! Lief jou!
Liefde uit my hart.
Marinda
Haddockpastei brung goeie herinneringe uit my kinderjare terug. Heerlik!
Vat my ook ver terug.
Marinda…jou resepte rock…het die link by my sussie Wendy gekry….so baie dankie vir al die moeite wat jy by elke resep sit…fotos…stap vir stap raak ek ñ bobaas kok
Geniet elke happie. My resepte deel ek met liefde.
Marinda ek het al so baie van jou resepte op die proef gestel..nog nooit een flop gemaak nie..Baie dankie..
JY MAAK MY HART SING!