Soms is die eenvoudigste kos die lekkerste. Dit is wat ek met gisteraand se braaihoender gedoen het. Dit was heerlik en jy kon proe jy eet hoender! Mens het nie gewonder wat le onder die sous nie. Hier is nie n resep met mates nie. Net soos jou hand voel om te doen.
BENODIG:
NOU:
- bedruip die hoender met die olyfolie en suurlemoensap
- gooi baie spesery oor die hoender
- smeer die speserye , olie en suurlemoensap lekker in die hoender – gebruik jou hande
- laat in die yskas staan vir ten minste n uur
- braai die hoender stadig oor matige kole en draai gereeld om
Dis eerlike opregte kos. Maak genoeg sodat daar oorbly vir more vir die werk.
Dit lyk vingerlek lekker!!
Hi Marinda,
Ek borsvoed en my baba het n cows milk allergy. Waar mee kan ek melk en botter vervang?
Hallo marinda
Daar was n dun tydskrif Kook boek van jou
Wat is sy naam is daar meer as 1
Waar Kan k dit bestel
Dnki ria
Ria, dis uit druk en gaan nie weer gedruk word nie.
Marida
Hi Marinda,
Ek borsvoed en my baba het n cows milk allergie, waarmee kan ek melk en botter vervang vir die sous?
Ek stel voor jy gaan met veganprodukte.