Maklik Met Marinda

Maklik Met Marinda – Johann Engelbrecht

2 comments

Hy is my beste maat, my lewensreis-metgesel, my beminde, my rots, die pa van my kinders en die oupa van Lea. Hierdie man is Johann Engelbrecht.

Watter voorreg was dit nie om die stil man van my voor die kameras en agter die kospotte te kry nie. Ons het letterlik en figuurlik gekook.  Soms het ons stoom afgeblaas en selfs binnekamer pret gehad – no “pan” intended. Die laaste program van die tweede reeks van Maklik met Marinda sal my altyd na aan die hart le, soos my man, Johann.

Skakel Donderdag om 17:30 in op VIA, kanaal 147.

2 Comments

  1. susan myburgh

    waar koop ek Maklik met Matrinda? Takealot het nie…

    • Marinda Engelbrecht

      Maklik met Marinda is uit voorraad. Daar is ‘n nuwe boek Marinda kook met Blikkies en Pakkies. Baie soortgelyke resepte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*