STICKY CHICKEN – moeilik om te vertaal ( klewerige/taai hoender)

Ek was lus vir lekker klewerige, vinger-af-lek, stroperige hoender.  Jy sal mond en hande moet was na jy dit geeet het.  Die suiker kan jy verminder as jy iets nie so soets wil eet nie.MARINDA BLOG 060

BESTANDELE:

  • 1 koppie tamatiesousMARINDA BLOG 009
  • 1 koppie bruinsuikerMARINDA BLOG 001
  • 1 koppie heuningMARINDA BLOG 011
  • 1/2koppie sojasousMARINDA BLOG 013
  • 4 knoffelhuisiesMARINDA BLOG 018

NOU:

  1. meng al die bestandele vir die sous en kook vir so 6 minute op die stoofMARINDA BLOG 020
  2. gooi die hoender en sous in n mengbak en meng goedMARINDA BLOG 025
  3. plaas dit in n oondbak en bak dit vir 1 uur by 180 grade CelsiusMARINDA BLOG 029
  4. draai dit om en om en om gedurende die prosesMARINDA BLOG 053

Dit blink. Dis heerlik. Dit vra vir nog.MARINDA BLOG 043

8 Replies to “STICKY CHICKEN – moeilik om te vertaal ( klewerige/taai hoender)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*