Hoender, Hoofgereg

Sticky chicken – moeilik om te vertaal (klewerige/taai hoender)

13 comments

Ek was lus vir lekker klewerige, vinger-af-lek, stroperige hoender.  Jy sal mond en hande moet was na jy dit geeet het.  Die suiker kan jy verminder as jy iets nie so soets wil eet nie.MARINDA BLOG 060

BESTANDELE:

  • 1 koppie tamatiesousMARINDA BLOG 009
  • 1 koppie bruinsuikerMARINDA BLOG 001
  • 1 koppie heuningMARINDA BLOG 011
  • 1/2koppie sojasousMARINDA BLOG 013
  • 4 knoffelhuisiesMARINDA BLOG 018

NOU:

  1. meng al die bestandele vir die sous en kook vir so 6 minute op die stoofMARINDA BLOG 020
  2. gooi die hoender en sous in n mengbak en meng goedMARINDA BLOG 025
  3. plaas dit in n oondbak en bak dit vir 1 uur by 180 grade CelsiusMARINDA BLOG 029
  4. draai dit om en om en om gedurende die prosesMARINDA BLOG 053

Dit blink. Dis heerlik. Dit vra vir nog.MARINDA BLOG 043

13 Comments

  1. Ania Pienaar

    Lyk fantasties , RYK en LEKKER!!

  2. Lyk veruklik

  3. Hoeveel vlerkies?

  4. Marina James

    Sjoe, dit was nou lekker gewees. Ek sal dit oor en oor maak. Net jammer ek het nie meer hoender ingesit nie. Toe ek sien toe is dit op! Baie baie lekker

  5. Baie dq v d heerlike resep…jou resepte ALTYD n wenner….opsoek na n spoggerige witkoek resep…lekker klam…liefs met olie gebak….groete Adele

  6. Ek hou van lekker resepte te maak wat maklik is so dis hkm ek die resep soek van die sticky chicken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*