Hoender, Hoofgereg

Vinnige Maandaghoender – bruin en lekker

0 comments

As mens so skielik by die huis kom en jy wonder wat jy vir ete kan maak, maak jy die hoender.  Dis vinger-aflek-lekker.

 

BENODIG:

  • 6 hoenderporsies
  • 1 ui in ringe gesny
  • 250 ml mayonaise
  • 250 ml chutney
  • 250 ml melk
  • 1 pakkie sampioen, romerige hoender of wituiesop
  • sout en peper na smaak

NOU:

  1. sny die ui in ringetjies en plaas onder in n oondvastebakbrood en botter 002
  2. pak die hoenderr bo-op die uie
  3. strooi die soppoeier oor die hoenderbrood en botter 008
  4. meng die res van die bestandele en gooi oor die hoenderbrood en botter 011
  5. bak dit toe vir 45 minute by 180 grade celsius
  6. maak die bak oop en bak vir nog 20 minute tot dit mooi bruin isbrood en botter 026

Dis heerlik en kan saam met rys, groente of slaai geniet word.brood en botter 023

Comments are closed.