Hoender, Hoofgereg

Cajun-hoender – vinnig vir n Maandagaand

0 comments

Ek was vanaand lus vir bruin-hoender, maar met n skop.  So het ek cajun hoender gemaak met so bietjie van n twist.  Dit het heerlik gesmaak en daar is nog oor vir more se toebroodjie.cajun hoender 019

 

BENODIG:

  •   1 heel hoender
  •   1 ui grof gesny
  •   1 butternut in stukke gesny
  •   2  aartappels in stukke gesny
  •   2 suurlemoene in kwarte gesny
  •   2 heel chillies ( opsioneel)
  •   5 ml gemmer
  •   5 ml knoffel
  •   takkie roosmaryn en n takkie tiemie ( opsioneel)
  •   250 ml water
  •   30 ml olyfolie
  •   30 ml suurlemoensap
  •   20 ml cajun spicecajun hoender 004

NOU:

  1. plaas jou uie, aartappels, butternut, chillies, suurlemoene, tiemie, roosmaryn en water in n oondbakcajun hoender 003
  2. meng die olyfolie, suurlemoensap, knoffel, gemmer en cajun spice en smeer die hoender goed in daarmeecajun hoender 009
  3. plaas die hoender op die groente en bedek met tinfoelie
  4. bak by 180 grade celsius vir 30 min toe en bak dan vir nog 30 min oop sodat dit mooi bruin raakcajun hoender 012

Eet saam met rys en as jy dapper genoeg is, eet een van die chillies!cajun hoender 024

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*